top of page

Biografia

Apologia1.jpg

Després d'haver cursat els seus estudis de jazz a la Juilliard School sota la direcció de Wynton Marsalis, Alba s'estableix a Catalunya per presentar els seus nous treballs. El seu àlbum debut APOLOGIA o el projecte Two Slides són alguns dels projectes que lidera la trombonista i compositora.

Ha actuat a sales reconegudes arreu del món com Dizzy’s Club NYC, Rose Theater (Lincoln Center NY), Bimhuis (NL), North Sea Jazz Festival (NL), Grachtenfestival (NL), Palau de la Música (BCN), L’Auditori (BCN) Festival Jazz de Terrassa (BNC) entre altres. Compartint escenari amb músics de gran trajectoria com Joshua Redman, Dick Oatts, Perico Sambeat, Carles Benavent... 

Alba forma part de l'escena jazzística i de música moderna de Barcelona. Participa en projectes com The Bop Collective, liderat per la saxofonista Irene Reig, Lluc Casares Septet, BAO (Barcelona Art Orchestra), Hip Horns i The Penguins. Ha col·laborat en bandes arreu d'Europa com The Gramophone Allstars, New Cool Collective, C. Tangana. Alba va començar els seus estudis musicals de la mà de la seva mare, la qual era professora de piano a l'escola municipal de música de Rubí. Ha cursat el Bachelor de Jazz al Conservatorium Van Amsterdam i el clàssic a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC).

bottom of page